Две DJ икони създават авангардна класика в "Something To Hold Onto"

Авангардният Future Rave звук на Давид Гета и MORTEN се завръща в новия им хитов сингъл "Something To Hold Onto". 
 
Това глобално дуо се завръща с новия клубен хит в стил Future Rave, комбинирайки зашеметяващи вокали със завладяващи хаус звуци и наелектризиращи тонове. Включвайки впечатляващо водещо изпълнение от вокалистката на годината на Radio 1 за 2022 Dance Awards - Клементайн Дъглас. "Something To Hold Onto" гарантирано ще изпрати искри на дансинга. 
 
 
През последните три години световноизвестната суперзвезда диджей и продуцент се обедини с датския феномен MORTEN, за да създадaт чисто нова денс музикална култура, която заражда техния пионерски "Future Rave" звук. 
 
Възникнал от желанието им да свирят нещо ново в сетовете си, изобретателният жанр отразява тяхната визия за бъдещето на електронната денс музика: свежа и иновативна. Давид & MORTEN са силно вдъхновени от ъндърграунда и са превърнали в тяхна търговска марка да правят музика и формати от ъндърграунда и да ги представят на феновете. С Future Rave, дуото обединява най-добрите елементи както на EDM жанра, така и на ъндърграунда, като същевременно поддържа авангардния звук непрекъснато развиващ се. Future Rave изгражда мостове между енергията на EDM звученето, футуристичните звуци на техното и емоцията на транса и (future) хаус.
 
Подкрепени от цялата индустрия, диджеите по целия свят харесват тази нова ера в денс музиката и внасят силен звук в своите сетове. Future Rave не е просто звук, той донесе вълна от нова енергия в DJ общността и създаде изцяло нова култура сред феновете на електронната денс музика.
 
Наелектризираща нова Future Rave класика - "Something To Hold Onto", показва Давид Гета и MORTEN на върха на силите им – и на пионерската граница на хаус музиката.
 
Докато продължава да доминира в световните класации и да изпълнява някои от най-вълнуващите сетове в кариерата си, като същевременно разширява творческата си визия, изследва нови звуци и се развива като артист, Давид Гета демонстрира за пореден път защо е най-цененият от нашето поколение изпълнител на електронна музика.

Свързани новини

Отркитието на DJ-я набира скорост

18.04.2024

Нова колаборация на хоризонта

09.04.2024

Биби Рекса и Давид Гета с нов дует

07.08.2023

Ново от гениалния диджежй

11.04.2023

Двамата отново заедно

15.02.2023


flash