Рут Колева оставя сцената заради "Бъркли"

Певицата Рут Колева отива в колеж, но там няма да учи, а ще бъде преподавател.

Изпълнителката сподели в социалната мрежа, че ще води майсторски клас по музика и бизнес и то в най-елитното музикално училище в света - колежът "Бъркли" в Бостън. Безспорно, това е огромна чест и едно много вълнуващо предизвикателство!  

"По-рано тази година имах уникалната привилегия да преподавам майсторски клас в музикалния колеж "Бъркли", преживяване, което беше толкова обогатяващо за мен, колкото се надявам, че беше и за студентите. Изглежда, че тази сесия направи впечатление, тъй като след нея бях интервюирана от четирима обещаващи студенти за техните дипломни работи, начинание, което намерих за изключително вдъхновяващо. Това вълнуващо пътешествие продължава да се развива и с радост искам да споделя, че "Бъркли" ме поканиха отново да преподавам в откриващата седмица на новата учебна година.", сподели Рут Колева. 

 
Нейният специален клас е на тема "Music Meets Business: Pioneering a Multifaceted Music Career".
 
Друга причина, поради която няма да виждаме певицата толкова често на сцената е музикалната конференция So Alive Music Conference, която предстои през октомври. Рут Колева е от организаторите на събитието, за което вече са се записали за участие над четиристотин човека, вкючително някои от от най-изявените и влиятелни личности в музикалния бизнес в Европа.
 
 "Въпреки че ми липсва да съм на сцена, този нов "етап" от живота ми - формирането на бъдещите лидери на музикалната индустрия и създаването на значима конференция, която да помогне на целия ни културен сектор - е невероятно удовлетворяващо пътешествие, за което дори не съм и мечтала.", пише още изпълнителката.

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева с нова песен и клип

27.02.2023

Рут Колева - "This Christmas"

22.11.2022


flash