Биби Рекса и Давид Гета се обединяват в еуфоричния нов сингъл "One in a Million"

Биби Рекса и Давид Гета обединяват сили отново за извисяващия се клубен поп химн "One in a Million". Новият сингъл следва техния номиниран за награда "Грами" глобален лидер в класациите "I’m Good (Blue)."
 
"Ти си моят единствен, единствен, един на милион, все едно някой те е избрал от небето", пее Рекса на искрящо пиано и синтезатори на няколко нива. Скоро парчето се изгражда до експлозивно кресчендо, което се връща към хаус музиката в нейната най-чиста форма - вълнуващи бийтове, мощни вокали и жизнерадостни, преливащи мелодии.
 
 
"One in a Million" е първото ново издание на Рекса след излизането на аплодирания ѝ трети албум Bebe, който включва любимите на феновете колаборации "Satellite" с участието на Snoop Dogg и "Seasons" с участието на Доли Партън. Рекса наскоро завърши своето турне "Best F*n Night Of My Life" в Северна Америка и в момента има участия на поредица от събития в цяла Европа. На 22 септември тя ще излезе на сцената на фестивала "Life Is Beautiful" в Лас Вегас.
 
Тази пролет Гета пусна глобален хит "Baby Don’t Hurt Me" с Ан-Мари и Кой Лирей – преоткриване на хита на Haddaway от 1993 "What Is Love" – който в момента е топ 15 в Топ 40 Radio. Също така, скоро френският продуцент пусна пристрастяващия химн "Something To Hold On To" с MORTEN. С над 40 милиарда глобални стриймвания и отличията "Продуцент на годината" на наградите BRIT и NRJ, Гета се изстреля до четвъртия най-стриймван изпълнител в Spotify в световен мащаб.
 
Що се отнася до Рекса, тя създава собствени хитове, включително мултиплатинено сътрудничество с G-Eazy "Me, Myself & I" и продуцираната от Мартин Гарикс клубна сензация "In The Name Of Love". През 2017 тя постигна златно място в класациите с "Meant To Be", кънтри дует с Florida Georgia Line, който получи диамантен сертификат за продажба в 10 милиона копия. След като приключи турнето си в Северна Америка, в момента тя има участия на серия от концерти в цяла Европа.
 
С "One in a Million" Рекса и Гета го направиха отново - доставяйки блестящ летен хит със сладко послание с голямо сърце.

Свързани новини

Отркитието на DJ-я набира скорост

18.04.2024

Нова колаборация на хоризонта

09.04.2024

Със своя пионерски "Future Rave" звук

08.08.2023

Защо замерват артистите на сцената?

12.07.2023

Певицата пострада по време на концерт

21.06.2023


flash