Galantis, Давид Гета и 5 Seconds of Summer издадоха акустична версия на хит сингъла "Lighter"

Galantis, Давид Гета и 5 Seconds of Summer издадоха акустична версия на техния хит сингъл "Lighter". Парчето вече е налично заедно с видео с интимно изпълнение с участието на Люк Хемингс.
 
Извисяващата се оригинална колаборация достигна #1 в класацията на US Dance Radio, вдигна невероятен шум сред феновете в социалните мрежи и натрупа над 60 милиона стриймвания до момента. Сингълът е първата нова музика от 5 Seconds of Summer от повече от година насам и отбелязва още едно впечатляващо обединяване между Galantis и Давид Гета, следващо техния съвместен сингъл, получил златен сертификат – "Heartbreak Anthem" с Little Mix.
 
 
"Lighter" е сред няколкото забележителни сингъла от четвъртия студиен албум на Galantis – Rx, носещ прилив на адреналин и емоционален катарзис със своите 14 парчета. Карлсон ексклузивно обсъди вдъхновението, което стои зад албума (заедно с Майкъл Клифърд от 5 Seconds of Summer) наскоро в "Nightline" на ABC News, говорейки за своята невероятна над 20-годишна кариера, бъдещето на Galantis и още.
 
 
Едни от най-динамичните и търсени изпълнители на живо в света на денс музиката – Galantis, са направили безброй разпродадени концерти в цял свят и са радвали феновете си с участия в международни фестивали. Миналият месец отбеляза завръщането за трета поредна година в "Brooklyn Mirage" за две разпродадени шоута на "Midsommar", преди предстоящите престижни летни фестивални сетове на Lollapalooza тази седмица, изпълнение в "LIV Nightclub" в Лас Вегас и други. 
 

Свързани новини

Скутър Браун сложи край!

27.06.2024

Историята на луда и запомняща се нощ

09.05.2024

Отркитието на DJ-я набира скорост

18.04.2024

Нова колаборация на хоризонта

09.04.2024

Galantis направи премиера на "Koala"

05.09.2023


flash