Давид Гета и Алесо споделят новия сингъл "Never Going Home Tonight" с Мадисън Лав

"Never Going Home Tonight" следва колаборацията на Гета с OneRepublic – "I Don’t Wanna Wait", издадена през април, както и натоварено лято, изпълнено с шоута, включително два дългосрочни ангажимента в Ибиса и хедлайн изпълненията на Алесо на Tomorrowland.
 
Носителят на "Грами" Давид Гета и шведският хитмейкър Алесо си партнират с певицата и автор на песни Мадисън Лав за нов горещ хитов сингъл –  "Never Going Home Tonight".
 
"Never Going Home Tonight" е еуфорична песен за потапянето в нощния живот, липсата на сън, хаотичните афтър партита – и "афтър-афтър партита". Неподправените текстове на Мадисън Лав звучат на фона на ярък пиано риф и типично EDM синтезаторно звучене в еуфоричения завладяващ хит.
 
Подчертавайки техния опит в създаването на енергични и вдъхновяващи бийтове, парчето е майсторска комбинация от типичното хаус звучене на Гета и прогресив хаус влиянията на Алесо. "Never Going Home Tonight" със сигурност ще изпълни дансинги и фестивални сцени по целия свят. Енергичното, приятно парче улавя същността на жанра и демонстрира по-дълбоко потапяне в синергичния гений на двете международни икони.
 
Алесо казва: "Винаги съм развълнуван, когато работя с Давид. Искахме да създадем песен, която приповдига настроението. В нея има всичко, което обичам в денс музиката – толкова се вълнуваме да го споделим с всички вас!”

Свързани новини

Старата песен на акустичен глас

01.08.2024

Скутър Браун сложи край!

27.06.2024

Историята на луда и запомняща се нощ

09.05.2024

Отркитието на DJ-я набира скорост

18.04.2024

Нова колаборация на хоризонта

09.04.2024


flash