Jennifer Lopez се готви за шести годеж

Съвсем скоро певицата и актриса Jennifer Lopez ще получи шести годежен пръстен. 
 
Това предполагат светските издания, след като папараци видяха Ben Affleck да разглежда бижута в Tiffany & Co в Лос Анджелис. 
 
49-годишният актьор и режисьор, който преди няколко месеца възобнови романтичната си връзка с латино дивата, внимателно е оглеждал бижутата. Той си водел бележки в магазина, докато се присъединил към майка си Chris и децата си Violet на 15 години, Seraphina на 12 и Samuel на 9 девет години, които са от бившата му съпруга Jennifer Garner.
 
"Page Six" припомня как преди близо 20 години, когато Ben и Jennifer пак бяха сгодени, той подари на любимата си зашеметяващ пръстен с 6,1-каратов розов диамант от Harry Winston. По онова време пръстенът е бил на стойност 1,2 милиона щатски долара, но цената му се е покачила през последните 19 години. H&T Pawnbrokers експертно оценява розовия диамантен пръстен на близо 12 милиона щатски долара (8,8 милиона паунда), с над 1069% увеличение на продажбите от началото на 2000-те години, което безспорно е много успешна инвестиция. 
 
 
Горещата латинозвезда има три брака: най-продължителният - 10 години, беше с певеца Marc Anthony, от когото са и двете й деца. Lopez се сгоди за Ben Affleck през 2002, но до сватба тогава така и не се стигна. Романсът на певицата с бейзболната звезда Alex Rodriguez имаше същата съдба.
 
Според близки до двойката, Affleck и Lopez обмислят скромна церемония, вместо "пищна сватба". За певицата гаджето ѝ е вече е "зрелият мъж на мечтите ѝ" и тя определено ще каже "да", когато настъпи моментът.

Свързани новини

Почетоха Джей Ло

06.06.2022

Бенифър в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Отново заедно - дотук добре. А сега?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022


flash