Дженифър Лопес разкри как Бен Афлек ѝ е предложил брак

Дженифър Лопес разказва на феновете си за романтичното предложение, което нейният годеник Бен Афлек ѝ е направил. 
 
По думите ѝ то определено не е било "нещо фантастично", но я е направило неимоверно щастлива, информира life.dir.bg. 52-годишната певица и актриса разкри, че двамата с 49-годишния Афлек са сгодени, 18 години след като отмениха предишния си годеж през януари 2004. В новото издание на "On the JLo" носителката на "Грами" подробно описа как половинката ѝ е повдигнала големия въпрос и разказа за техния "втори шанс за истинска любов".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
"Представяли ли сте си някога, че най-голямата ви мечта може да се сбъдне?", започва тя. "В събота вечер, докато бях на любимото си място на земята (във ваната), моята прекрасна любов ми предложи брак. Бях напълно неподготвена и просто го гледах в очите, като се усмихвах и плачех едновременно, опитвайки се с всички сили да се опомня, че след 20 години това се случва отново, буквално нямах думи и той каза: "Това "да" ли е?" Аз казах "ДА", разбира се, че е "ДА".
 
Дженифър Лопес за щастието и втория шанс в любовта 
 
Тя продължава: "Усмихвах се толкова широко и сълзите се стичаха по лицето ми, чувствах се толкова щастлива. Не беше нищо изискано, но беше най-романтичното нещо, което някога съм си представяла... просто една тиха съботна вечер у дома, двама души, които си обещават да бъдат винаги един до друг. Двама много щастливи хора. Които получиха втори шанс за истинска любов", завършва Лопес.
 
 
Звездата споменава и годежния си пръстен със зелен диамант, като пише: "Зеленото винаги е било моят щастлив цвят и сега със сигурност винаги ще бъде."

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Джей Ло тръгва на турне

19.02.2024

Джей Ло на премиерата на филма си

16.02.2024

Джей Ло остана без коса

07.02.2024

Чуйте новата песен на Джей Ло

05.02.2024


flash