Ще бият ли сватбени камбани за Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Любовта със сигурност се усеща във въздуха за Дженифър Лопес и Бен Афлек, след като те сензационно се събраха миналата година, припомня life.dir.bg. 
 
Холивудската двойка шокира феновете си, тъй като възобнови романтичната си връзка 18 години след прекратяването ѝ. А сега изглежда, че те са готови да се впуснат в съвместен семеен живот, след като близък до тях източник разкри, че те са "отворени за възможността да се оженят".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
Вътрешен източник заяви пред "ET": "Бен и Дженифър са толкова влюбени. Близките им няма да се изненадат, ако Бен ѝ предложи съвсем скоро. Разбира се, те ще се съобразяват с децата си, след като мислят да продължат напред заедно. И двамата искат нещата да са чудесни между децата им, а не само между тях двамата".
 
Източникът добави, че двамата "наистина си имат доверие един на друг" и смятат, че в момента имат много общи неща в живота. Децата на двойката също се харесват, което означава, че връзката им е много по-гладка, отколкото би могла да бъде.
 
Дженифър Лопес за щастието и втория шанс в любовта
 
Джей Ло казва, че романтиката им е като "приказка между тях и като че ли им е писано да бъдат заедно." Той направи романтичен видеомонтаж на връзката им към новата ѝ песен "On My Way", а певицата заяви: "Това сериозно разтопи сърцето ми." Клипът включваше снимки на двойката от началото на 90-те години, включително музикален клип, в който Бен играеше красивото гадже на Джен.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Джей Ло тръгва на турне

19.02.2024

Джей Ло на премиерата на филма си

16.02.2024

Джей Ло остана без коса

07.02.2024

Чуйте новата песен на Джей Ло

05.02.2024


flash