Триумф за Дженифър Лопес на наградите на MTV

Актрисата и певица Дженифър Лопес беше удостоена с почетната награда "Поколение" на филмовите и телевизионни награди на MTV, които бяха раздадени на бляскава церемония в Санта Моника.
 
Отличието се връчва на звезди, които с разнообразните си превъплъщения през годините са се превърнали във всеобщи любимци.
 
Сред предишните носители на наградата са Скарлет Йохансон, Дуейн "Скалата" Джонсън, Крис Прат, Робърт Дауни Джуниър, Уил Смит, Сандра Бълок, Джейми Фокс, Рийз Уидърспун, Марк Уолбърг, Джони Деп, Бен Стилър, Том Круз, Джим Кери, Адам Сандлър и  Майк Майърс.
 
 
"Искам да благодаря на хората, които ми донесоха радост и на тези, които разбиха сърцето ми - на тези, които бяха честни и тези, които ме излъгаха", каза Лопес, получавайки почетното отличие. Певицата и актриса отправи множество благодарности от сцената в Санта Моника. Тя се просълзи, обръщайки се към феновете, дългогодишния си мениджър и децата си за това, че "ме научиха да обичам".
 
"Искам да благодаря на хората, които ми дадоха този живот". Ти си толкова добър, колкото хората, с които работиш. Но ако имаш късмет, те те правят по-добър. Имах голям късмет в това отношение.", каза още развълнуваната Лопес. 
 

52-годишната Дженифър Лопес пробива в шоубизнеса като танцьорка в телевизионната поредица "In Living Color". Актьорската й кариера стартира с главна роля в "Селена" през 1997 г. Участва в продукции като "Анаконда", "Извън контрол", "Сватбеният агент", "Да свалиш Уолстрийт". Последният й филм е "Омъжи се за мен".

Актрисата и певица скоро ще представи  новия си документален проект "Halftime", който ще бъде излъчен по Netflix. Филмът се фокусира върху втората половина от кариерата й и разкрива основните етапи, през които преминава, за да се превърне в световна знаменитост. 

Като певица Лопес също има забележителен успех с множество хитове и албуми. Дебютира през 1999 г. с "On the 6", който се превръща в световен хит и оглавява "Билборд 100" с песни като "If You Had My Love", "All I Have" и ремиксите на "I'm Real'' и "Ain't It Funny".

На церемонията в Санта Моника Дженифър Лопес получи и наградата на MTV в категорията за най-добра песен за "On My Way (Marry Me)".

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Джей Ло тръгва на турне

19.02.2024

Джей Ло на премиерата на филма си

16.02.2024

Джей Ло остана без коса

07.02.2024

Чуйте новата песен на Джей Ло

05.02.2024


flash