Дженифър Лопес за щастието и втория шанс в любовта

Певицата и актриса Дженифър Лопес е на корицата на февруарския брой на списание People, посветен на любовта. В изданието звездата говори открито за любовта си с актьора Бен Афлек.

"Никога не съм се чувствала по-добре. Това е красива любовна история, в която получихме втори шанс", казва 52-годишната звезда пред изданието. "Чувствам се по-щастлива от всякога. Радвам се че най-сетне имам такава връзка и ще направя всичко възможно, за да я запазя. Заслужаваме го. Аз съм много горда с Бен, с мъжа, в който се превърна. Дълго време го наблюдавах отстрани, но сега чувствам, че сякаш се намираме на един и същи етап в живота си. Просто искам бъдещето ми да бъде изпълнено с любов, с децата ми и моя партньор. Мисля, че всеки иска точно това - да остарее щастлив.", сподели Лопес.

Първият романс на двамата започна през 2002 г. и те дори бяха сгодени, но през 2004-та година се разделиха. След раздялата Лопес се омъжи за певеца Марк Антъни и двамата имат 13-годишните близнаци Макс и Ема. Афлек има три деца от бившата съпруга Дженифър Гарнър.

Днес Лопес вярва, че времето, когато са били разделени, и житейските им преживявания са им помогнали да възобновят връзката си.

"Страхотно е, защото изобщо не е онова, което беше преди много години. Сега в него има много повече благодарност. Когато намериш някого и наистина го обичаш, получаваш втори шанс... Това наистина е рядко, ценно и красиво нещо и ние не го приемаме за даденост.", признава Лопес.

В интервюто Дженифър споделя и детайли за най-новия си филмов проект - романтичната комедия "Омъжи се за мен". В него тя влиза в образа на поп звезда, която се омъжва за непознат, след като хваща годеника си в изневерява. В лентата Джей Ло си партнира с Малума и Оуен Уилсън. Очаква се филмът да излезе около Деня на Свети Валентин.


Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Джей Ло тръгва на турне

19.02.2024

Джей Ло на премиерата на филма си

16.02.2024

Джей Ло остана без коса

07.02.2024

Чуйте новата песен на Джей Ло

05.02.2024


flash