Джей Ло се събира с бившия?

След като преди дни Дженифър Лопес официално обяви раздялата си с Алекс Родригес, световноизвестната латина побърза да се утеши в прегръдките на сигурни ръце. 
 
Както отбелязват медиите отвъд Океана, най-силната подкрепа в този труден момент Лопес получава от бившия си съпруг и баща на децата й, Марк Антъни. Знае се, че дори и след звездния си развод, двамата успяха да запазят страхотни отношения, а сега се оказва, че Марк влиза в ролята и на най-добър приятел, душеприказчик и детегледачка за близнаците Ема и Макс, докато Джен снима филм в Доминикана, далеч от дома си.
 
Звездата никога не пропуска да поздрави Марк за Деня на бащата и поддържа много близки отношения с него.
 
Настоящата разлъка с Родригес е поредния неуспех в любовта за една от най-сексапилните и популярни актриси и изпълнителки. Не веднъж Джен е признавана за най-красива жена на планетата и секс икона, но явно това не е достатъчно, за да задържи мъж до себе си. В розовия й тефтер освен бившата бейзболна звезда и обичаният й бивш съпруг, са записани: танцьорът Каспър Смарт, руският балетист Максим Чмерковски, кубинският сервитьор Оджани Ноа, който е и неин първи официален съпруг, и разбира се, черешката на тортата - Бен Афлек. Именно с него сякаш Лопес изживява най-тежката раздяла и дори си позволява да коментира пред пресата: "Бързо се влюбвам и може би това е най-голямата ми грешка". 

Свързани новини

Почетоха Джей Ло

06.06.2022

Бенифър в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Отново заедно - дотук добре. А сега?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022


flash