Dua Lipa с нов сингъл - “Don’t Start Now”

Dua Lipa издаде своя нов сингъл “Don’t Start Now” днес. Напомпващото Nu Disco е заредено с чист адреналин, каращ-те-да-се-чувстваш-добре денс химн на позитивността и самостоятелността.
 
 
“Избрах да пусна тази песен първа, за да мога да затворя една глава от моя живот и да започна нова”, обяснява Dua. “В нова ера с нов звук! Тя е за продължаването напред и не позволяването на никой да застане на пътя. Също така беше естествено избор за първа песен, тъй като я направих със същия брилянтен  екип, с който песента ‘New Rules’ е създадена”. 
 
Видеото към “Don’t Start Now” също ще излезе днес и е режисирано от признатия режисьор Nabil, който преди това е работил с Kanye West, The Weeknd, James Blake и Bon Iver. В тази неделя ще видим Dua да изпълнява “Don’t Start Now” на Европейските музикални награди EMA в Севиля за нейните фенове по целия свята.
 
След като се появи със стил през 2015 дебютният албум на Dua направи 4 милиона продажби по света, а синглите от него – 40 милиона продажби. Той официално е най-стриймваният албум от жена изпълнител в историята на Spotify. Също така тя е най-младата соло изпълнителка, която някога е стигнала до 1 милиард гледания и е спечелила 3 награди BRITS и 2 награди Grammys. 

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Правни проблеми за певицата

07.03.2022

Тoп 10 на най-слушаните в TikTok

15.12.2021

Ето най-добрите изпълнители на 2021

06.12.2021


flash