Търси в сайта...

Кейти Пери и Дуа Липа с трети опит за съвместен проект

Музикалните мегазвезди Кейти Пери и Дуа Липа имаха два неуспешни опита да издадат съвместен хит.
 
Първо Липа реши да не участва в песента на "Teary Eyes" на колежката си в нейното LP "Smile" от 2020, а когато после искаше да привлече Пери в песента си "Ball Chain", тя пък беше твърде заета, припомня life.dir.bg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 
Сега вътрешен източник твърди, че двете все още се надяват, че ще направят заедно песен. "Досега въпросът беше в графиците и в това, че Дуа Липа беше твърдо решена да запази албума си Future Nostalgia (2020) без колаборации. Но сега гледа към бъдещето и има много хора, с които иска да работи".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 
Двойката скоро ще има общ сътрудник, тъй като наскоро беше съобщено, че Кейти е записала нов ремикс на един от най-големите хитове на Мадона за предстоящ албум с ремикси по случай 40-годишнината на Кралицата на попа.
 
Източник съобщи: "Мадона е била на път да се присъедини към групата.Тя не само работи по биографичния си филм, но и е в студиото по всяко време. От години е голям фен на Кейти и винаги е говорила за съвместна песен с нея. С проекта за ремикс нещата си дойдоха на мястото. Тъй като плановете все още се уточняват, засега не е определена дата на издаване. Надявам се, че на феновете няма да се наложи да чакат твърде дълго."
 
 
Изпълнителката на хита "Like a Virgin" отбелязва четири десетилетия от излизането на дебютния си сингъл "Everybody" от 1982 през октомври. Междувременно, Дуа Липа успя да включи Мадона и Миси Елиът в ремикса на "Levitating". 

Свързани новини

Кейти Пери разкри тайната

12.07.2024

Дуа Липа показа новото си гадже

08.07.2024

Дуа Липа подготвя нещо голямо

03.07.2024

Оригинално представяне от Кейти Пери

27.06.2024

Кейти Пери се завръща

19.06.2024


flash