Кейти Пери и Дуа Липа с трети опит за съвместен проект

Музикалните мегазвезди Кейти Пери и Дуа Липа имаха два неуспешни опита да издадат съвместен хит.
 
Първо Липа реши да не участва в песента на "Teary Eyes" на колежката си в нейното LP "Smile" от 2020, а когато после искаше да привлече Пери в песента си "Ball Chain", тя пък беше твърде заета, припомня life.dir.bg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 
Сега вътрешен източник твърди, че двете все още се надяват, че ще направят заедно песен. "Досега въпросът беше в графиците и в това, че Дуа Липа беше твърдо решена да запази албума си Future Nostalgia (2020) без колаборации. Но сега гледа към бъдещето и има много хора, с които иска да работи".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 
Двойката скоро ще има общ сътрудник, тъй като наскоро беше съобщено, че Кейти е записала нов ремикс на един от най-големите хитове на Мадона за предстоящ албум с ремикси по случай 40-годишнината на Кралицата на попа.
 
Източник съобщи: "Мадона е била на път да се присъедини към групата.Тя не само работи по биографичния си филм, но и е в студиото по всяко време. От години е голям фен на Кейти и винаги е говорила за съвместна песен с нея. С проекта за ремикс нещата си дойдоха на мястото. Тъй като плановете все още се уточняват, засега не е определена дата на издаване. Надявам се, че на феновете няма да се наложи да чакат твърде дълго."
 
 
Изпълнителката на хита "Like a Virgin" отбелязва четири десетилетия от излизането на дебютния си сингъл "Everybody" от 1982 през октомври. Междувременно, Дуа Липа успя да включи Мадона и Миси Елиът в ремикса на "Levitating". 

Свързани новини

Сингълът е от албума Radical Optimism

16.04.2024

Дуа Липа с восъчна фигура

19.03.2024

Нов хит сингъл от звездата

19.02.2024

Скоро ''Тренировъчен сезон'' от Дуа Липа

31.01.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024


flash