Виж Топ 10 на най-слушаните британски песни в TikTok през 2021

TikTok Music Report разкри статистиката на най-слушаните британски песни.
 
Парчетата привлякоха вниманието на милиони  потребители в китайската социална мрежа през изминаващата година. Фактът е, че платформата вече е много популярна в световен мащаб, въпреки американските рестрикции срещу нея.
 
Начело в списъка са рапърите Tion Wayne и Russ Millions с ремикса на техния номер едно сингъл "Body", в който виждаме и доста гостуващи хип-хопъри.

На фона на водачите в Топ 10 второто място определено е изненада. "Like I Can" - сингълът на Sam Smith от първия му албум In The Lonely Hour (2014) е именно на това престижно място в класацията на най-слушаните в TikTok.  
 
 
Под номер три е новата звезда PinkPantheress с песента си "Just For Me". Певицата използва социалния ефект от публикуването на демонстрации, за да популяризира музиката си и така да подпише договор с голям лейбъл. Изпълнителката вече има първи албум и най-вероятно ще чуваме за нея все по-често.
 
 
 
Charli XCX очевидно се завръща към комерсиалния поп с предстоящия си пети албум Crash, но "Unlock It (Lock It)" - любима песен от нейния микстейп "Pop 2" с участието на Kim Petras и корейския рапър Jay Park е друг култов хит, който TikTok направи много  популярен през настоящата година. 
 
 
 
В Топ 10 на най-популярните британски песни в TikTok виждаме и очаквани заглавия като "Levitating" на Dua Lipa и "Bad Habits" на Ed Sheeran. Самият 30-годишен хитмейкър, който по-рано през годината представи новия си албум =, пък е коронясан като най-гледаният изпълнител в платформата: 5.5 милиона човека са гледали живото му изпълнение по време на Европейското първенство по футбол. Звездата води и в класацията за най-много нови последователи в социалната мрежа. 
 
Топ 10 на най-слушаните британски песни в TikTok: 
1. Body (Remix) - Tion Wayne, Russ Millions feat. ArrDee, E1, ZT, Bugzy Malone, Buni, Fivio Foreign and Darkoo
2. Like I Can - Sam Smith
3. Just For Me - PinkPantheress
4. Unlock It (Lock It) (Jeff Prior Mix) - Charli XCX feat. Kim Petras and Jay Park
5. Levitating - Dua Lipa
6. Obsessed With You - Central Cee
7. Wellerman - Nathan Evans, Billen Ted, 220 Kid
8. Bad Habits - Ed Sheeran
9. Oliver Twist - ArrDee
10. Nice To Meet Ya - Wes Nelson

Свързани новини

Ново от Сам Смит и Charli XCX

26.10.2023

Tiësto и Charli XCX с горещо видео

16.08.2022

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021

20.06.2022

Ед Шийрън с нов лайв албум

01.06.2022


flash