Galantis обединяват сили с Dolly Parton във “Faith”

Galantis обединиха силите си с иконата на кънтри музиката Dolly Parton за новия си сингъл “Faith”, в който участва и датския певец и създател на песни Mr. Probz. 
 
 
Тази експлозивна колаборация пристига с видео, режисирано от Dano Cerny, в което Dolly Parton взима волана за едно запомнящо се возене с автобус, изпълнен с денс музика и забавляващи се хора. Galantis също така анонсираха предстоящия им трети студиен албум Church, нетърпеливо очакван след албумите от Pharmacy (2015) и The Aviary (2017). Албумът ще излезе през 2020.
 
“Бях на телефона с Christian (Karlsson), говорехме за песен, наречена “Faith” и албум, наречен Church”, казва Dolly Parton за това как е станала колаборацията. “Знаех, че съм на правилното място.”
 
Центрирана около класически текст от John Hiatt, песента “Faith” е повдигащ настроението призив за обединение и надежда, маркирали тази знакова продукция на Galantis. След като прави разговор с Dolly Parton и тя се съгласява да се присъедини към песента, Karlsson веднага взима самолет за Нешвил, за да запишат вокалите със самата легенда.
 
“За нас е важно да има смисъл зад нашата музика” обясняват Galantis. “Нашият албум Church не е необходимо да означава някаква сграда или конкретна религия, а хора, свързани заедно от общи вярвания за по-добро бъдеще на човечеството. Дали препоръчва мир, промяна или само повдигаме духа – това е нашата вяра (“Faith”) в църквата (Church).”
 
Galantis е колаборация между Christian Karlsson (aka Bloodshy, една трета от Miike Snow) и Linus Eklöw (aka Style of Eye). 

Свързани новини

Galantis направи премиера на "Koala"

05.09.2023

Ново от Galantis

27.06.2023

Galantis с нова колаборация

26.01.2023

Galantis с нов сингъл

18.05.2022

Новата музика тази седмица

01.06.2021


flash