Търси в сайта...

Шведското електронно дуо Galantis с нов денс поп химн

Индийската изпълнителка RIKA и Galantis се събират за първи път, за да издадат денс поп химна "Hooked (Hot Stuff)". 
 
Парчето е завладяваща интерполация на емблематичната песен на Дона Съмър – "Hot Stuff”, с модерно диско звучене. Тракът е придружен от официално видео с модна тематика с участието на RIKA. 
 
 
Последният ѝ сингъл през 2022 г. – оптимистичното реге-поп парче "Payroll" с Kranium, събра над 4 милиона гледания в YouTube и 6 милиона стриймвания в цял свят. С над 35 милиона стриймвания във всички стрийминг платформи за кратък период, RIKA е на път да се превърне в следващата глобална суперзвезда с нейния уникален глас и музика.
 
При представянето на песента RIKA сподели: "Много се вълнувам да си сътруднича с Galantis. Запалих се и се наслаждавах на песните им и създаването на нещо вълнуващо с тях като артист предизвиква невероятно чувство. Аз лично смятам, че те са най-динамичните и търсени изпълнители на живо в света на денс музиката. "Hooked (Hot Stuff)" е идеалният денс химн за нашите слушатели, записан по много модерен, съвременен начин. Той е изкусен, ярък, енергичен и е нашата версия на суперхита "Hot Stuff". Нямаме търпение да видим хората да танцуват на него!"

Свързани новини

Galantis направи премиера на "Koala"

05.09.2023

Ново от Galantis

27.06.2023

Galantis с нов сингъл

18.05.2022

Новата музика тази седмица

01.06.2021

Galantis - “The Lake”

04.05.2020


flash