Shakira отмени част от турнето си заради проблеми с гласа

Shakira беше принудена да отмени част от концертите в световното си турне заради проблеми с гласните струни, съобщи bgnes.com. Колумбийската певица отмени две шоута в Париж и други две в Белгия, както и концерт в Амстердам по нареждане на докторите си, съобщиха в изявление организаторите. 
 
В сряда звездата отмени откриващия турнето "El Dorado World Tour" спектакъл в Кьолн, като увери почитателите си, че ще има нови дати във всички страни. "Shakira е много разстроена от това, че няма да се срещне с почитателите си и благодари за цялата подкрепа, която те й дават в този труден период", се казва в текста. Очаква се турнето на певицата да започне от френския град Монпелие следващия четвъртък, след което да продължи с няколко концерта в Испания. 
 
Тази седмица певицата се оказа част от изтеклите документи за офшорни сметки на богатите и известните "Paradise Papers". Според Международния консорциум на разследващите журнали, които направиха разкритията, тя е избегнала плащане на данъци като е посочила за свой постоянен адрес Бахамите и е прехвърлила правата за своите песни на компании в Малта и Люксембург.

Свързани новини

Shakira отмени турнето си

28.12.2017

Sean Paul и Shakira със секси дует

07.06.2017

EL DORADO на SHAKIRA днес

26.05.2017

Shakira пуска испаноезичен албум

19.05.2017

Shakira и Prince Royce - "Deja Vu"

27.03.2017

Коментари


flash