След раздялата: Пике се среща тайно с 23-годишна студентка, копие на Шакира

Раздялата между Жерар Пике и Шакира след 12 години заедно, е една от най-коментираните случки на лятото, а сега става ясно, че защитникът на "Барселона" е побързал да се изнесе при новата си избраница, съобщава life.dir.bg. 
 
Докато Шакира има свои проблеми с данъчните служби в Испания, Пике се фокусира върху това как договорът му може да бъде променен, за да помогне на финансовите проблеми на "Барселона", отбелязват още медиите.
 
Пике е хлътнал по 23-годишната студентка по PR Клара Чиа Марти, с 12 години по-млада от него. Близки до двойката споделят, че се виждат от известно време. Те се срещнали, докато е работила по събития в продуцентската му компания "Kosmos" като сервитьорка. Тя е изтрила всички следи от онлайн присъствието си, за да запази връзката поверителна. И все пак в Туитър върви нейна снимка - и прилика, засечена от феновете. 
Източник, близък до Клара, казва: "Жерар и Клара се виждат от месеци. Тя е студентка, която работи в неговия офис, по организиране на събития. Те мълчат за връзката си, но всички около тях знаят какво се случва. Хората му помагаха да запази романса има в тайна. Двамата взеха решение да изтрият акаунтите на Клара в социалните медии, така че хората да не могат да намерят нейни снимки. Само този факт дори кара приятелите му да мислят, че той е сериозен в намеренията си към нея"
 
Шакира, една от най-продаваните музикални изпълнителки на всички времена, се срещна с Жерар през 2010, след като той участва във видеото към нейната песен "Waka Waka", пусната за Световното първенство по футбол през същата година.
 
Тя не разкри причините за раздялата, но двойката се споразумя за временно попечителство над синовете им Милан и Саша, въпреки че Жерар искаше децата да останат при него в Барселона, а Шакира - те да се преместят в Маями при нея.
 
Певицата има ангажименти в САЩ като съдия в телевизионното шоу "Dancing With Myself", заедно с Ник Джонас и готви 12-тия си албум. 

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира с нов албум след седем години

16.02.2024

Фен на Шакира: "Тя е моя съпруга"

17.01.2024

Увековечиха я!

02.01.2024


flash