8 години затвор заплашват Шакира

Испанската прокуратура иска колумбийската певица Шакира да бъде осъдена на осем години и два месеца затвор за укриване на данъци.
 
Според в. "Паис", надзорният орган е изготвил обвинителен акт, в който иска и глоба от 23 милиона евро по обвинения срещу изпълнителката в шест престъпления срещу държавния бюджет, пише life.dir.bg. Шакира преди това отхвърли споразумение с прокуратурата, което би помогнало да се избегне съдебен процес.
 
Пике иска Шакира обратно, тя не иска да има нищо общо с него
 
Певицата е заподозряна в престъпления, свързани с неплащане на данъци в периода между 2012 и 2014, на обща сума от 14,5 милиона евро. Прокуратурата твърди, че колумбийската певица е живяла през по-голямата част от времето в Барселона, предвид връзката ѝ със защитника на едноименния испански футболен клуб Жерар Пике. И докато от прокуратурата правят всичко възможно да я вкарат зад решетките, Шакира с двамата си синове Милан и Саша посети мач на американски бейзболен отбор "Лос Анжелис Доджърс" срещу "Вашингтон Нешънълс" в Града на ангелите.
 
Четиридесет и пет годишната певица има звезда на Алеята на славата и е смятана за един от най-изявените латиноамерикански изпълнители, и е един от най-продаваните изпълнители на всички времена.

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира с нов албум след седем години

16.02.2024

Фен на Шакира: "Тя е моя съпруга"

17.01.2024

Увековечиха я!

02.01.2024


flash