Шакира започва начисто - пусна нова песен, стана модел и ще открие Мондиал 2022

Шакира ще бъде водещата звезда на церемонията по откриването на Световното първенство по футбол в Катар тази неделя. Това е своеобразен рекорд за изпълнителката, тъй като латино дивата ще пее на такъв форум за четвърти път в кариерата си. 
 
На концерта на стадиона Al-Bayt тя ще пее заедно с BTS, Black Eyed Peas, Дуа Липа, JBalvin, Нора Фатехи и нигерийската сензация Патрик Немека Окорие.
 
Колумбийската звезда ще открие Световното първенство отново след Мондиала в Германия през 2006, където вдигна публиката с  хита си "Hips Don't Lie", в Южна Африка през 2010 г. с безапелационния химн за такъв форум "Waka Waka" и в Бразилия през 2014 г. с парчето "La La La". Любопитен факт е, че именно на форума в ЮАР любовната й връзка с испанския футболист Жерар Пике стана официална. За съжаление двамата се разделиха през това лято, като преди дни стана известно, че певицата е получила попечителството над двамата им сина. 
 
След делата за данъчни престъпления и раздялата с Пике, сега животът на певицата пак е във възход. Сега предстои да чуем новата й песен за Мондиала в Катар. Междувременно звездата пусна сингъла "Monotonía", който е в колаборация с хитовия латино певец Озуна. Мелодичната бачата е второто парче от предстоящия албум на певицата.
 
Шакира показа разбитото си сърце в новото си видео
 
Наскоро Шакира стана и модел - тя представи колаборацията си с Burberry. Колумбийката е посланик на луксозната марка заедно с нигерийския певец Burna Boy. В кампанията "Нощта преди" тя представи новата празнична колекция на марката. 
 
 
Официалният дебют на дрехите и аксесоарите ще бъде през 2023 година. 
 
Кристина Цветкова 

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира с нов албум след седем години

16.02.2024

Фен на Шакира: "Тя е моя съпруга"

17.01.2024

Увековечиха я!

02.01.2024


flash