Drake иска и актьорска кариера

Рапърът Drake би спрял с музиката за половин или цяла година, за да се отдаде на кариера в Холивуд, съобщава bgnes.com. Той сподели, че винаги е мечтал за успех и като актьор, макар че голямата му любов е музиката и винаги ще се връща към нея. 
 
Drake каза: „Сигурен съм, че ще си почина от музиката един ден, но това ли ще бъде скоро. През това време обаче мога да правя филми”. 31-годишният изпълнител каза още, иска да удивлява хората с актьорските си умения. "Опитвам се да покажа с различни участия, като в Saturday Night Live, че мога да бъда смешен”, подчерта той. 
 
Наскоро рапърът показа новия си татус, на който е изобразен актьора Denzel Washington в ролята си на Bleek Gilliam от романтичната комедия 90-те "Моят най-добър блус". Снимката беше публикувана и от любимия татуист на рапъра Inal Bersekov, който стои зад създаването й. 
 
Почитателите на Drake посрещнаха новината с усмивка, тъй като всички очакваха той да си татуира лицето на Celine Dion, както беше обещал. През май месец тази година той се засече със Celine Dion на червения килим на музикалните награди Billboard и й каза, че до една година лицето й ще краси тялото му. 

Свързани новини

Дрейк с нов албум

10.11.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Канадецът оттегли номинациите си

07.12.2021

Ето най-добрите изпълнители на 2021

06.12.2021

Поредна победа за Swift

23.11.2021


flash