Drake иска и актьорска кариера

Рапърът Drake би спрял с музиката за половин или цяла година, за да се отдаде на кариера в Холивуд, съобщава bgnes.com. Той сподели, че винаги е мечтал за успех и като актьор, макар че голямата му любов е музиката и винаги ще се връща към нея. 
 
Drake каза: „Сигурен съм, че ще си почина от музиката един ден, но това ли ще бъде скоро. През това време обаче мога да правя филми”. 31-годишният изпълнител каза още, иска да удивлява хората с актьорските си умения. "Опитвам се да покажа с различни участия, като в Saturday Night Live, че мога да бъда смешен”, подчерта той. 
 
Наскоро рапърът показа новия си татус, на който е изобразен актьора Denzel Washington в ролята си на Bleek Gilliam от романтичната комедия 90-те "Моят най-добър блус". Снимката беше публикувана и от любимия татуист на рапъра Inal Bersekov, който стои зад създаването й. 
 
Почитателите на Drake посрещнаха новината с усмивка, тъй като всички очакваха той да си татуира лицето на Celine Dion, както беше обещал. През май месец тази година той се засече със Celine Dion на червения килим на музикалните награди Billboard и й каза, че до една година лицето й ще краси тялото му. 

Свързани новини

Drake - "In My Feelings"

03.08.2018

Billboard-2017

22.05.2017

Nicki Minaj в екип с Drake и Lil Wayne

21.04.2017

Jennifer Lopez смени Drake с бейзболист

09.03.2017

Топла връзка между Джей Ло и Дрейк

29.12.2016

Коментари


flash