Justin Bieber и Selena Gomez отново заедно?

Канадският певец Justin Bieber бе забелязан да излиза рано сутринта от дома на Selena Gomez, която наскоро се раздели с певеца The Weeknd, пише bgnes.com. 
 
Bieber е излязъл от дома на Gomez в понеделник сутринта, като преди това папараците забелязали бялата кола на 23-годишния певец пред нейния дом в Лос Анджелис. При това Justin бе облечен в същото облекло, както предния ден, когато бе забеляза с Gomez във вегетариански ресторант. Напускайки дома на Selena, певецът отишъл в супермаркет, където си купил чай, без да се крие от папараците. 
 
В последните седем дни Justin и Selena били видени заедно най-малко три пъти, включително ходят заедно и на църковни служби. Канадецът не крие, че иска отново да спечели сърцето на бившата си възлюбена, но нейното семейство не е във възторг, защото си спомня болезненото й скъсване с Bieber през 2015. 
 
"Justin е противен човек и никога няма да бъде приет от нас", казва един от роднините на певицата. Това обаче не обезсърчава канадеца. "Justin е щастлив, че Selena е сама. Той се надява да й върне доверието, за да бъдат отново заедно. Те трябва толкова много да наваксват. Тази година те изясняваха какво ги бе отчуждило, затова не е учудващо, че отново са заедно... Justin се промени и стана по-добър като човек и гадже", разказа източник от обкръжението му. 

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021


flash