Ето какви са непознатите хобита на любимите ни звезди от шоубизнеса

Когато не се занимават с музика, любимите ни музикални звезди се отдават на странните си хобита.
 
 
Може би предполагате, че русата сладурана Taylor Swift колекционира безбройните си музикални награди. Със сигурност Taylor има специално място в своя дом за професионални отличия, но когато никой не я гледа, предпочита да гали с любов колекцията си от стъклени преспапиета с изкуствен сняг. Изпълнителката признава, че това хоби я връща отново в детството и я пренася в един по-добър, приказен свят.
 
 
Доста по-практичен е Jay-Z, който всъщност води класацията за най-скъпо звездно хоби. Съвсем очаквано най-заможният продуцент и изпълнител се отдава на луксозни играчки и както самият той споделя - намира утеха в богатата си колекция от часовници. Всеки един от неговите "експонати" е внимателно подбран и поставен в специална кутия. Някои от обектите в колекцията му са оценени за над 20 хиляди долара, а най-скъпият в поредицата е подарък от любимата му Beyoncé. "Перлата" в часовникарската корона на Jay-Z съдържа 1282 диаманта, като цената му е 5 милиона долара.
 
 
Johnny Depp напоследък все по-често отделя внимание на артистичното си хоби да свири на китара в рок група. Очакваме с нетърпение Hollywood Vampires в България и се надяваме да успеем да видим и част от нестандартната колекция на "карибския пират". Колкото и неочаквано да е, Johnny събира... кукли! Артистът има огромна колекция и то състояща се не само от класически Barbie-кукли, но от такива, направени по образите на героите, в които се е превъплъщавал.
 
 
Двама от най-популярните музикални Джъстиновци също имат занимание, на което се отдават в свободното си време. Timberlake обожава да играе на видеоигри, а Bieber е майстор на кубчето на Рубик. Уменията си той показа и по националната телевизия на САЩ, нареждайки едно кубче за 84 секунди (трик, който обича да показва открай време). Тийн любимецът не крие и че отпуска напрежението, като реди всякакви трудни пъзели.
 

Свързани новини

Timbaland се завръща с нещо интересно

01.09.2023

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022


flash