Дългоочакваният албум Дух на Дичо е вече факт

Дух се казва новият албум на Дичо, който събира на едно място творчеството му в продължение на 9 години. Съдържа 21 парчета и от ноември е вече на музикалния пазар. 
 
В новата тава могат да се открият различни стилове и затова звездата споделя, че албумът е много шарен, като за всеки има по нещо. В Дух можем да чуем поп-рок, фънк, хип хоп, а заглавието идва от едноименната песен, включена в него, и от символиката, че именно духът движи човека напред, и му дава сила за борбата и успехите по пътя. Обложката е ръчно изрисувана от популярните татуисти братя Смокови. 
 
 
В албума участват много музиканти – приятели на Дичо, с които изпълнителят има съвместни проекти през годините. Сред тях са Ъпсурт, Оги 23, Акага, Поли Генова, Лора Караджова, Скандау, Лео, Део и Играта, оперната певица Гери Николаева и други. Голяма част  от съдържанието са вече познати или съвсем нови авторски песни, направени заедно с музикантите, с които Дичо работи постоянно - Иван Йорданов-Чери и Алекс Лазаров.  
 
По повод дългоочаквания албум, Дичо планира концерт през декември месец и ще покани на сцената всички изпълнители, които участват в Дух.  

Свързани новини

Много новини около певеца

17.05.2023

Дичо с нов песен и видео

27.06.2022

Дичо с нова песен

11.10.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

Дичо и DJane Monique с кавър на Сигнал

10.06.2020


flash