Търси в сайта...

Coldplay и Селена Гомес представиха трогателната "Let Somebody Go"

Селена Гомес е звездната гостенка в най-новия сингъл на Coldplay.

Песента се казва "Let Somebody Go" и е част от последния албум на британците "Music Of The Spheres", включващ хитовете "Higher Power" и "My Universе". Черно-бялото видео на лиричната песен е дело на известния режисьор Дейв Мeйeрс - носител на "Грами" и автор на клиповете на десетки изпълнители, сред които P!nk, Ариана Гранде, Кендрик Ламар, Тейлър Суифт и много други.

Видеоклипът на "Let Somebody Go" напомня на култовите филми "Генезис" ("Inception") на Кристофър Нолан и "Криле на желанието" на Вим Вендърс. Песента разказва за раздялата в любовта, а в главните роли на мини филма са Крис Мартин и Селена Гомес.

Историята в черно-бяло започва с кадър на 44-годишния Мартин и 29-годишната Гомес в емоционална прегръдка, преди британският изпълнител да изпее: "Имахме такава любов - мислех, че никога няма да свърши...". След това двете звезди се разделят, посягат един към друг, но изглежда, че не могат да се срещнат и започват да се изкачват по безкрайно стълбище, докато всичко около тях започва да се руши. Двамата успяват да се хванат един за друг, докато падат в безтегловност. Видеото завършва с първоначалния кадър на последната им прегръдка.

Coldplay скоро тръгват на международно турне в подкрепа на албума "Music of the Spheres", което ще стартира на 18 март в Коста Рика.

Свързани новини

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Селена Гомес с нова роля в киното

15.01.2024

Селена Гомес най-накрая каза истината

12.01.2024

Селена Гомес слага край на музиката

04.01.2024


flash