Селена Гомес разкрива болките си в "My Mind & Me"

Американската актриса и певица Селена Гомес разкрива себе си в нов документален филм, придружен от емоционален сингъл, озаглавени "My Mind & Me".
 
Документалният филм за живота ѝ излезе на 4 ноември в стрийминг платформата Apple TV+. Говорейки за филма "My Mind & Me", Гомес споделя пред списание Rolling Stone:
 
"My Mind and Me" е с голямо послание и поставя перфектното начало на документалната част от живота ми. Ако трябва да съм честна, преди няколко седмици не бях сигурна, че мога да представя толкова личен проект пред света. Просто си казах, че скоро всичко ще бъде просто забавна история за това как живея живота си, ходя на срещи и разговарям със себе си."
 
 
 
Филмът "My Mind & Me" е режисиран от Алек Кешишян - автор на документалния филм за Мадона - "Madonna: Truth or Dare". Лентата проследява изключително труден период за Селена - хронични здравословни проблеми, сложен любовен живот и диагноза за сериозно психично разстройство.
 
Гомес години наред се е притеснява да говори за диагнозата биполярно разстройство и менталните проблеми, които ескалират в началото на 20-те ѝ години, но ето че вече е узряла да разкрие себе си пред света. 
 
Пред Rolling Stones певицата разкрива още, че е била 4 пъти в психиатрични клиники. Имала съм моменти, когато не мога да контролирам чувствата и възприятията си, независимо дали те са хубави или лоши", разказва Селена.
 
Периодите ѝ на превъзбуда и меланхолия се редували от години, но никой не отдавал голямо значение на това. Случвало се е да е толкова изпълнена с енергия, че да не успява да заспи по цели нощи. Имала е и фази, в които не намира стимул да стане от леглото.
 
След известно време лекарите се спират на диагнозата биполярно разстройство, обясняващо редуващите се епизоди на мания и тъга, които я връхлитат. След като напуска болницата, Гомес намира психиатър, който ѝ изписва лечение, бавно подобряващо психозата, докато тя напълно изчезва.
 
Пътят, който Селена Гомес е извървяла и осъзнаването, че много хора все още не могат да разчитат сигналите за ментални проблеми, я провокират да разкаже всичко за преживяванията си в документаления филм.
 
А едноименната песен "My Mind and Me" пък е първият нов сингъл на Гомес след издаването на EP-то "Revelación" през март 2021 г., По-рано тази година тя се присъедини към нигерийския изпълнител Rema за ремикса на хита си "Calm Down". 


Свързани новини

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Селена Гомес с нова роля в киното

15.01.2024

Селена Гомес най-накрая каза истината

12.01.2024

Селена Гомес слага край на музиката

04.01.2024

Слуховете се потвърждават

12.12.2023


flash