Justin Timberlake ще бъде звездата на полувремето на Супербоул 2018

Justin Timberlake ще бъде звездата на шоуто в полувремето на Супербоул догодина, което ще се състои на "U.S. Bank Stadium" в Минесота, САЩ на 4 февруари 2018. 
 
Мултиталантливият Justin Timberlake е носител на множество отличия, сред които и десет награди Грами. Роден в Мемфис, щата Тенеси, той печели световна слава и признание с дебютния си солов албум Justified, отличен с 2 "грамофончета". Той е сред най-успешните изпълнители в световната музикална индустрия, награждаван многократно в категориите "Най-добро вокално поп изпълнение", "Най-добър вокален поп албум", "Най-добър денс запис" и "Най-добро музикално видео". Тази година Justin беше номиниран за Оскар за най-добра песен от филм с последния си хит сингъл "Can't Stop The Feeling!" от филма "Тролчетата". Това е десета номинация на Justin за наградата на Филмовата Академия.
 
Талантлив актьор, Justin Timberlake играе в различни филми, сред които "Алфа дог", "Социална мрежа", "Дилъри на време" и други. Той печели четири награди "Emmy" за участието си в тв шоуто "Saturday Night Live". Justin е звездата и в предстоящия филм "Wonder Wheel", който ще излезе по-късно тази година по кината. 
 
Предстоящото шоу в Минесота ще бъде третото участие на Justin Timberlake на сцената на Супербоул - безпрецедентен рекорд за събитието. Полувремето на Супербоул е най-гледаното музикално събитие в света за годината. По време на последното издание, шоуто беше най-гледаното събитие на всички налични дигитални платформи и канали, достигайки повече от 150 милиона зрители. 

Свързани новини

Timbaland се завръща с нещо интересно

01.09.2023

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Излиза филм за разголването на Janet

02.11.2021

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021


flash