Търси в сайта...

Пускат документален филм за разголването на Janet Jackson на Super Bowl

Новият документален филм, посветен на най-спорния момент от кариерата на Janet Jackson - разголването на гърдите ѝ по време на шоуто на Super Bowl, вече има премиерна дата. 

Лентата е озаглавена "Malfunction: The Dressing Down of Janet Jackson" и ще дебютира по FX и Hulu на 19 ноември. Историята ще вникне в детайли около неизправността на костюма на Janet Jackson, което доведе до разголването на гърдите й пред очите на милиони хора, по време на съвместното шоу с Justin Timberlake на Super Bowl през 2004 г. 

Инцидентът вбеси пуританите и породи хиляди оплаквания до телевизионните оператори. Редица граждански организации и активисти заклеймиха проявата като "порнографско шоу", а продуцентът MTV получи солена глоба. Не липсваха и конспиративни теории, според които изпълнителите са действали преднамерено, за да повдигнат рейтинга на предаването, а защо не и своя собствен. 

Изпълнявайки заедно хита на Justin "Rock Your Body" в момента, когато той изпява: "I"ll get you naked by the end of this song" (Ще те оставя гола до края на тази песен) дърпа кожения корсет на Janet, който се къса и едната гърда на звездата изскача навън пред очите на стадиона и телевизионната аудитория. Според двете звезди, костюмът е бил ушит лошо и затова при по-рязкото движение се е скъсал и това е довело до неприятния инцидент.
 
 
Според много наблюдатели обаче, цялата голотия и скандал по време на най-гледаното телевизионно събитие в САЩ, са целяли ефектен рекламен трик за Janet, чийто нов албум Damita Jo е планиран да излезе няколко месеца по-късно. 

Тези твърдения така и не получиха реални доказателства, но сега екипът, който засне шумно дискутирания филм за Britney Spears, "Framing Britney Spears", ще ни предложи по-задълбочен разказ за случилото се тогава, включително кадри от момента и нови интервюта със замесените.

Очаква се документалният разказ да разгледа ефекта върху рейтингите и кариерите на двете звезди и различното въздействие, което случката има съответно върху Janet и Justin. След случилото се, кариерата на певицата буквално замръзна (и почти приключи), а тя беше принудена да се извинява публично на зрителите за случилото се. За разлика от нея, Justin, чиято ръка случи инцидента, остана практически незасегнат от ефекта, никой не му наложи да се извинява, а нападките и критиките го подминаха. Няма информация обаче дали самите те ще коментират случилото се. 

Източници разкриха, че ще бъдат разгледани многостранните аспекти на събитието, а интервюта са взети от всички, които са участвали в шоуто - танцьори, стилисти, режисьори и тн. 

Свързани новини

Timbaland се завръща с нещо интересно

01.09.2023

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Ето и първия трейлър на JANET JACKSON.

05.01.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021


flash