"Убиец на време" се казва най-новата песен на Прея (видео)

Прея представи своето най-ново парче – "Убиец на време". Дългоочакваната нова продукция се появи с танцувален клип, в който Прея изпъква със силната си визия, а дълбокият текст те кара да слушаш песента отново и отново. 
 
Успехът на парчето не е случаен - музикален продуцент и автор на аранжимента е Веселин Ценов–Algoriddim (Монте Мюзик), който заедно с Прея написва музиката, а над текста изпълнителката работи заедно с Илия Григоров. Взривоопасният творчески колектив дава своите резултати – адекватно звучене с модерен саунд, балансирани рими и нетипичните за българската поп-музика spoken word елементи. 
 
 
"Представям ви най-любимото ми мое парче досега! Веселин Ценов и Илия Григоров, велико е да се работи с вас!" написа Прея в своя фейсбук профил за премиерата на "Убиец на време".
 
В новия клип певицата и група танцьори потъват в безвремието на едно софийско хале, за да се освободят от пречките, които се прокрадват в главата на човек излишно. Видеото е на режисьорите Васил Германов и Мария Даскалова.

Свързани новини

Прея се връща към корените си

11.05.2023

Прея с нова песен

16.08.2022

Виж A.L.E.K.S и Preyah в "Празна стая"

29.11.2021

A.L.E.K.S представя дебютния си албум

28.07.2021

Прея на сцената на Sofia Live Club

20.02.2018


flash