Търси в сайта...

Timbaland, Джъстин Тимбърлейк и Нели Фуртадо отново заедно

През 2007 г. легендарното трио Timbaland, Джъстин Тимбърлейк и Нели Фуртадо пуснаха световния хит "Give It to Me", с който оставиха своята следа в музикалната индустрия.
 
Днес те се завръщат с новия съвместен сингъл "Keep Going Up!" - вдъхновяващо парче за удовлетворението от успеха въпреки всички негативни мисли и ситуации, които се изпречват на пътя към върха.
 
"Keep Going Up" ще бъде част от предстоящия албум на известния продуцент, чиято премиера е по-късно тази година. С характерната за Timbaland продукция и моментално разпознаваемите вокали на Фуртадо и Тимбърлейк, парчето ни връща назад във времето, като напомня именно на тяхното емблематично звучене от 2000-те години.
 
Искам да създам малък прозорец на носталгия за това поколение, за да разбере какво е величие,” каза Timbaland. 
 
Хитмейкърът има 4 награди "Грами" и рекордните 21 номинации. Той е допринесъл за успеха на редица изпълнители, включително Джей Зи, Лудакрис, Алая, Снуп Дог, Бьорк, Мадона, Миси Елиът и Риана и много други.
 
Предишните сътрудничества на Timbaland с Джъстин Тимбърлейк включват 5 студийни проекта, а за Фуртадо той продуцира най-успешния й албум "Loose", от който е разбиващият сингъл "Promiscuous“.  


Свързани новини

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Излиза филм за разголването на Janet

02.11.2021

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021

Justin Timberlake с публично извинение

15.02.2021


flash