Kimbra обяви заглавието на новия си албум, чуй сингъла "Everybody Knows" (видео)

Kimbra пусна новия си сингъл "Everybody Knows". Песента съобщава за излизането на предстоящия, очакван с нетърпение албум на Kimbra Primal Heart, който излиза в началото на 2018, и е продуциран от John Congleton.
 
 
"Everybody Knows" отразява нагласата на Kimbra за непрекъсната еволюция. Музикално песента прескача от спокойна мелодия към ударни инструменти във вихър от електронна мелодия, докато гласът на певицата удивява с всеки ход, израствайки от задъхан към избухващ. 
 
Гласът на Kimbra се промъкна в сърцето и съзнанието на слушатели из целия свят през 2012 след дуета ѝ с Gotye за четворно платинения хит "Somebody That I Used to Know", който спечели две награди Grammy през 2013 в категориите "Record of the Year" и "Best Pop Duo/Group Performance". Освен това, тя се записа в историята като третия новозеландски изпълнител, печелил награда Grammy. Певицата уверено стъпва в светлината на прожекторите с втория си албум The Golden Echo, печелейки възхвалата на фенове, медии и критика.
 
 
"Много съм развълнувана да обявя новината, че завърших новия си запис. Той ще се казва Primal Heart и ще излезе в началото на 2018. В очакване на нова музика много скоро, ще представям новия материал в серия от концерти из Европа. Нямам търпение да се завърна в Европа след толкова дълго време! Каня феновете си да изживеят новата музика на живо, както и да си припомнят стария материал през обектива на ново електро оборудване, разработено тази година", каза в изявление изпълнителката.
 
Албумът Primal Heart на Kimbra ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Kimbra пусна официално видео към “Human”

23.01.2018

Kimbra с нов албум през август

13.06.2014


flash