Kimbra пусна официално видео към новото си парче “Human”

Kimbra представи официалното видео към новата си песен "Human", която е част от предстоящия ѝ студиен албум Primal Heart, излизащ на 20-ти април. Режисираното от Gregor Nicholas видео показва певицата в среща със свой клонинг в черно и бяло. Kimbra споделя: "Приемам клонинга във видеото като част от себе си, която се проявява, за да създаде мир и да потърси връзката чрез споделеното изживяване." 
 
 
Певицата ще предприеме 3-седмично турне в Северна Америка, което ще започне на 28-ми януари в Бостън и ще приключи на 15-ти февруари на Западното крайбрежие. 
 
Kimbra прекара последните 2 години, сглобявайки албума си от 11 песни, които копродуцира заедно с John Congleton, в допълнение към работата си със създателя на хитове Skrillex за парчето "Top of the World". Гласът на Kimbra се промъкна в сърцето и съзнанието на слушатели из целия свят през 2012 след дуетът ѝ с Gotye за четворно платинения хит "Somebody That I Used to Know", който спечели две награди Grammy през 2013 в категориите "Record of the Year" и "Best Pop Duo/Group Performance". 
 
 
Освен това, тя се записа в историята като третия новозеландски изпълнител, печелил награда Grammy. Певицата уверено стъпва в светлината на прожекторите с дебютния си албум Vows, част от който е сингъла "Settle Down". 
 
Албумът Primal Heart на Kimbra ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Kimbra - "Everybody Knows"

11.10.2017

Kimbra с нов албум през август

13.06.2014


flash