Pussycat Dolls се събират отново

Pussycat Dolls потвърдиха официално, че се събира наново, след като в понеделник пусна в експлоатация новия си сайт и Инстаграм профил на свое име, пише bgnes.com. 
 
Pussycat Dolls, чийто лидер бе Nicole Scherzinger, бяха изключително популярни в САЩ, но се разпаднаха през 2009, след шестгодишна съвместна дейност. Причината бе желанието на петте момичета да започнат солова кариера, но единствено Nicole успя да постигне успех, записа няколко самостоятелни албума и в момента е съдия в американския X Factor.
 
Слухове за повторното събиране на "куклите" изпълниха медийното пространство, след като бандата създаде нов сайт в понеделник, озаглавен PCD Reunion. Уеб страницата обаче и досега позволява на феновете единствено да се абонират и да последват линк към мистериозен Инстаграм профил, без да предлага повече информация. 
 
Източник потвърди обаче за "Сън", че новото общо начало за момичетата наистина е факт. "Разговорите между тях за повторно обединение се водят вече няколко години и сега най-накрая откриха идеалното време да го реализират. За момента все още обсъждат дали ще направят пълно турне, или ще изнесат само няколко концерта заедно, но при всички случаи са развълнувани, че са отново заедно", каза той и добави, че звездната поп-петорка обмисля и запис на нови парчета, с които да зарадва феновете си.

Свързани новини

Pussycat Dolls се събират отново

12.08.2015


flash