Beyonce и Jay-Z разкриха имената на близнаците си

Загадката относно имената на новородените близнаци на Beyonce и Jay-Z е разгадана, пише bgnes.com. Най-чаканите бебета в американския шоубизнес носят имената Sir и Rumi. Поп дивата и рапърът са подали молба до американските власти за запазване на авторските права върху имената "Rumi Carter" и "Sir Carter", за да не може никой друг да ги използва и да продава на техен гръб. 
 
Документите за авторскоправна закрила са били подадени в понеделник - точно, когато стана ясно, че звездната двойка е отвела новородените си отрочета у дома, след като те бяха под лекарско наблюдение. Адресът за обратна връзка също съвпада с новия имот, в който семейство Carter се нанесе в началото на седмицата. Подобно заявление в Американската служба за патенти и търговски марки двамата родители бяха подали и за името на петгодишната си дъщеря "Blue Ivy Carter". 
 
Предполага се, че Rumi всъщност идва от името на персийския поет, философ и суфистки мистик, който и до днес се слави като един от най-обичаните творци на Изтока. Името му дори се споменава в едно от парчетата на Jay-Z от последния му албум. Раждането на близнаците бе едно от най-очакваните събития в американските лайфстайл среди. Затова и след като заветния ден дойде, всички световни таблоидни издания започнаха да се надпреварват за ексклузивна информация, свързана с новите попълнения на семейство Carter. 
 
За момента обаче Beyonce и съпругът й успяват да опазят всичко в тайна. Единственото, което успя да се изплъзне, е полът на новородените бебета (момиченце и момченце) и фактът, че те са били поставени под наблюдение в най-голямата частна болница в Лос Анджелис, тъй като са се родили преждевременно. Имаше дори спекулации, че в болницата лекуват малките и от жълтеница.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022


flash