Phat Bride връщат парите от провалените концерти през 2015

Две години след финансовия срив във Phat Bride, от промоутърската фирма официално обявиха, че започват да въщат парите на всички фенове, закупили билети за някой от провалените концерти през 2015, сред които и дългоочаквания лайв на Lauryn Hill. 
 
Във фейсбук съобщение на страницата си Phat Bride обявиха: "Изплащането на билети ще започне от 1 aвгуст и ще се извършва посредством куриерска фирма ЕКОНТ. За да възстановите сумата за закупен билет е необходимо да се свържете с нас на телефон 0886109098 и да предоставите номер на билета (под баркода, започва със 701), две имена, удобен за вас офис на ЕКОНТ и телефон за обратна връзка.
 
Линиите ще са на ваше разположение от понеделник до петък: 10:00 до 17:00 часа, считано от днес - 30.06.2017. Останалите комуникационни канали (facebook, email, website) ще бъдат възстановени през идния месец.
 
Бихме искали да благодарим на всеки, който някога е купувал билет за продукция на Phat Bride. През последните две години опитвахме всячески да намерим път обратно и разбираме напълно негодуванието в хората отделили пари от заплатите си, за да посетят наше събитие. Надяваме се някой ден Phat Bride да е отново на линия, но дотогава имаме още много работа. За повече информация, използвайте телефона. Очакваме вашите обаждания."

Свързани новини

Концертът на Lauryn Hill отпада

25.06.2015

Lauryn Hill в библиотекатa на Конгреса

20.05.2015


flash