Шведското дуо Icona Pop се завръща с лятното "Girls Girls" (аудио)

Icona Pop - шведското електро поп дуо, оглавяващо класациите, се завръща с перфектната лятна песен "Girls Girls". От песента струят сила и положителни емоции, което е присъщо на енергията в поп парчетата на Icona Pop. 
 
 
"Girls Girls" (написана с помощта на близкия им приятел Tove Lo) е с типичното звучене, което очакваме от дуото. С лято, изпълнено с фестивали, включително Roskilde в Дания на 30 юни и участие на Ushuaia Ibiza с The Chainsmokers, "Girls Girls" е перфектният саундтрак за лятото, отбелязващ завръщането на една от най-горещите шведски женски банди. 
 
 
Icona Pop се състои от Caroline Hjelt и Aino Jawo, които привличат светлината на прожекторите към себе си с тройно платинения сингъл "I Love It" с участието на Charli XCX, който до момента има над 8 милиона продадени копия и над 400 милиона преслушвания по целия свят. Скорошният им проект "Weekend" с чикагското дуо Louis The Child влезе в iTunes Dance Top 10, има 4,5 милиона преслушвания само в Щатите и звуча на Coachella. 
 
 
Завършвайки 2016 с участие на престижния Nobel Peace Prize Concert в Осло, дуото от Стокхолм натрупа световна слава с кампанията с козметичните титани Make Up Forever и с участието си в анимирания филм "Trolls" на Dreamworks.

Свързани новини

Icona Pop ни връщат в 90-те

07.08.2019

Icona Pop и Louis The Child - “Weekend"

05.07.2016

Icona Pop се завръщат с “Emergency”

28.05.2015

Топ 30 на най-добрите песни на път

07.03.2014

THIS IS… ICONA POP е на пазара

27.09.2013


flash