Дебютният албум на Icona Pop вече е на музикалния пазар

Изминаха 18 месеца след като шведското дуo за първи път публикува онлайн хит сингъла си “I Love It ft. Charlie XCX”. От този ден нататък, Aino Jawo и Caroline Hjelt, или по-познати като Icona Pop, се превърнаха в международни поп звезди. 
 
Те продават над два милиона копия от този първи официален сингъл в Щатите, който добива двойно платинен сертификат от RIAA. Излизали са пред милиони хора по цял цвят, както на големи сцени, така и на малкия екран. В момента са на финала на своето настоящо турне в Северна Америка, където ще се върнат за още концерти през декември.
 
THIS IS… ICONA POP, техният дебютен албум, е написан и записан на различни места по света по време на световните им обиколки, след като се превръщат в международни поп звезди. С помощта на някои от най-иновативните продуценти, дуото създава един от няй-вълнуващите и интересни поп албуми на годината. THIS IS… ICONA POP вече е достъпен в магазините и на всички дигитални платформи.
 
За да отбележат излизането на албума, момичетата разкриха също и ексклузивното видео към ремикса на Cash Cash на техния актуален сингъл “All Night”. Клипът включва сцени от танцово състезание на клубната сцена на Стокхолм и е дело на уважавания режисьор и фотограф Fredrik Etoall. 
 
THIS IS… ICONA POP - съдържание:
3) We Got The World 
4) Ready For The Weekend 
6) In The Stars 
7) On A Roll 
8) Just Another Night
9) Hold On
10) Light Me Up 
11) Then We Kiss 
 
Албумът THIS IS… ICONA POP на Icona Pop е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Icona Pop ни връщат в 90-те

07.08.2019

Icona Pop се завръща с летен хит

23.06.2017

Icona Pop и Louis The Child - “Weekend"

05.07.2016

Icona Pop се завръщат с “Emergency”

28.05.2015

Топ 30 на най-добрите песни на път

07.03.2014


flash