Kehlani e с тройно златен статус

Издигащата се звезда в R&B музиката Kehlani е почетена от RIAA с три златни сертификата за сингли. Номинираната за Grammy R&B сензация получи три плакета по време на разпродаденото й шоу в The Novo, Лос Анжелис.
 
 
Златните сертификати от RIAA отбелязват продажби и преслушвания над 500 хиляди, и й бяха връчени за три уникални хита - "The Way (Ft. Chance The Rapper)" от микстейпа, с който проби през 2015 "You Should Be Here", "Gangsta", който е част от Suicide Squad: The Album, музикалното допълнение към блокбъстъра на Warner Bros. Pictures от 2016, и "CRZY" – която влиза в дебютния албум на Kehlani SweetSexySavage, който вече е по магазините и достъпен във всички дигитални платформи.
 
 
SweetSexySavage, в който влизат и хитовите парчета "Distraction", "Advice", "Undercover" и "Do U Dirty", е един от най-популярните и очаквани албуми за годината. Записът влезе в класацията "50 най-очаквани албума през 2017" на Complex и дебютира в топ 3 на Billboard 200 след като излезе през януари. По същото време се нареди и на 2 позиция в Top Hip-Hop/R&B Albums. 
 
 
SweetSexySavage продължава да жъне успехи след като получи две номинации на тазгодишните награди BET (Best Female R&B/Pop Artist & Centric Award), a Benny Boom е номиниран за Video Director of the Year за клипа към "CRZY". 2017 BET Awards ще се състоят на 25 юни в Microsoft Theater в Ел Ей.
 
Kehlani празнува издаването на SweetSexySavage с епично турне. SweetSexySavage World Tour вече мина през Coachella Valley Music & Arts Festival в Индиана и Governors Ball NYC Music Festival в Ню Йорк, а през октомври ще обиколи и света. 
 
Kehlani моли феновете си, които присъстват на някой от концертите от турнето да вземат със себе си издръжливи неща или такива, които няма да се развалят – храна, дрехи, чорапи и други – за да бъдат дарени в местни приюти. За повече информация посетете официалния Instagram профил на певицата.
 
SweetSexySavage е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

G-Eazy & Kehlani - "Good Life"

21.03.2017


flash