Rita Ora пусна клипа към новото си парче "Your Song" (видео)

Rita Ora сподели видеото към последния си сингъл - "Your Song", и се доказва като по-яростна от всякога.
 
 
Режисиран от Michael Haussman, клипът има интересна концепция – започва с Rita Ora, която води бизнес среща в конферентна зала, преди да изхвърчи от там. Видеото продължава, проследявайки певицата, която живее сякаш наобратно – ходи и кара червена спортна кола на заден ход.
 
В скорошно радио интервю Rita Ora сподели: "Видеото, за жалост, не е снимано в Лондон, защото нямах време да стигна до там. Много се надявах да успеем да снимаме в Лондон, но нещата се случиха във Ванкувър. Можеше да представлява всеки един град, защото Ванкувър изглежда като толкова много други места… Сега ще ви кажа нещо ново, което да научите от мен: Ванкувър никога не е играл ролята на себе си във филм."
 
"Идеята на видеото общо взето е, че нямам време, и че времето не винаги е фактор. Камерата ме следи как излизам от офис сградата и се бунтувам срещу работата, излизам от черупката си, и пея за момчето, което разби сърцето ми." 
 
"Your Song" е първият сингъл от предстоящия албум на Rita Ora, който очакваме към края на годината. Песента, която тя представя заедно с Ed Sheeran и Steve Mac, е перфектният поп романс, който въздейства дълбоко на слушателите. То пулсира с нови възможности, като Rita Ora чувствено споделя как животът и мечтите ни могат да се трансформират само за една нощ.

Свързани новини

Изненада от звездата с албански произход

09.08.2022

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Рита Ора с нова тръпка

28.04.2021

Rita Ora и Imanbek с общ албум

12.02.2021


flash