Icona Pop и Louis The Child обединяват сили в “Weekend" (видео)

Световно известното шведско дуо Icona Pop се завръща с нов горещ проект, заедно с иновативните Louis The Child от Чикаго. Със слънчевото си звучене и спокойна мелодия, “Weekend" разбива представите за традиционно денс парче, съчетавайки поп и денс елементи. 
 
 
"Работим усилено и се забавляваме още повече. Непрекъснато ни се налага да се климатизираме заради часовите разлики и пътуванията, работим в необичайни за другите часове и с това парче се опитваме да достигнем до хората, виждащи себе си в нашия малък хаос", казаха момичетата от Icona Pop.
 
След като стъпиха на световната музикална сцена с тройно платинената “I Love It" ft. Charli XCX през 2012, Aino Jawo и Caroline Hjelt се превърнаха в разпознаваемите Icona Pop. Те и Louis The Child идват от различни краища на музикалния свят – едните клонят към поп, а другите към футуристичен ъндърграунд, което не пречи на четворката да се справи страхотно с “Weekend". 
 
За малко повече от година Louis The Child завзеха музикалната сцена. Robby Hauldren и Freddy Kennet вече имат над 50 милиона преслушвания в различните музикални платформи. След като правиха ремикси за Ty Dolla $ign, Kaskade и други, Louis The Child бързо израснаха над името си на ремиксиращо дуо с дебютния си сингъл “It’s Strange", който беше подкрепен и от Taylor Swift.
 
"Идеята за тази песен се породи на круизен кораб, беше развита на летище, и завършена с помощта на няколко приятеля в студиото. Музиката е начин на живот, непрекъснато", коментираха Louis The Child.

Свързани новини

Icona Pop ни връщат в 90-те

07.08.2019

Icona Pop се завръща с летен хит

23.06.2017

Icona Pop се завръщат с “Emergency”

28.05.2015

Топ 30 на най-добрите песни на път

07.03.2014

THIS IS… ICONA POP е на пазара

27.09.2013


flash