Коя ще е Рени в мюзикъла ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ

След големия интерес, който предизвика обявяването на най-големия мюзикъл, правен някога у нас ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ, вече е ясно и коя ще е звездата, която ще изгрее в култовата роля на колоритната певица Рени. Режисьорският избор е красивата изпълнителка Неделяна Христова – Нел, която ще има уникалната възможност да изпълни песента "Che sara" на живо в Арена Армеец на 1 ноември.
 
Младата и атрактивна поп певица успя да се пребори за така мечтаната от родните звезди роля, доказвайки безспорния си талант и магнетично присъствие на сцена. Компания на "новата Рени" в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен мюзикъл ще правят едни от най-известните български артисти: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко), Диляна Попова и със специалното участие на великия Георги Мамалев и неповторимата Катето Евро.
 
Участвала на редица престижни фестивали и конкурси в цяла България от съвсем ранна детска възраст, Неделяна е завършила "Любомир Пипков" със специалност кларинет, а по-късно и музикалната академия с "Поп и джаз пеене". Звездата й изгрява в популярен риалити формат за музикални таланти. Оттогава младата изпълнителка продължава да атакува родните класации, като съвсем наскоро представи и най-новия си сингъл "Чу ли песента". 
 
ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала "Арена Армеец". Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

Свързани новини

Пренасрочват мюзикъла Оркестър без име

26.04.2018

Диляна Попова влиза в Оркестър без име

17.05.2017

И култовият джип в "Оркестър без име"

30.03.2017

Събраха оркестъра за "Оркестър без име"

20.03.2017

Мария Илиева влиза в "Оркестър без име"

09.03.2017


flash