#FreshNewMusic тази седмица: Марк Ронсън, новият албум на Хари Стайлс, Даяна Рос, Джейсън Деруло и още!

Марк Ронсън feat. Lucky Daye - "Too Much"
 
Марк Ронсън и изгряващия певец Lucky Daye представят новото си парче "Too Much". 
 
 
Lucky Daye наскоро постигна страхотен успех с песента си "Over", особено в платформата TikTok, където различните версии на звука имат стотици хиляди творения. 
 
Хари Стайлс - Harry's House
 
Добре дошли в къщата на Хари Стайлс – Harry’s House. Колекцията представлява дълбоко лично изявление от певец, който никога не е звучал толкова щастлив, толкова уверен и безстрашен, гледайки към бъдещето. 
 
 
Третият самостоятелен албум на изпълнителя е пълен със затрогващи любовни песни и неподправена емоция. Чрез него той разкрива, че е поел в една нова креативна насока в поп музиката, че е звезда, която обича предизвикателствата.
 
Даяна Рос и Tame Impala – "Turn Up The Sunshine"
 
Diana Ross обедини сили с австралийската група Tame Impala в сингъла "Turn Up The Sunshine". Изненадващата колаборация ще се появи в официалния саундтрак към най-новия филм на Despicable Me - Illumination’s Minions: The Rise of Gru, който ще излиза по кината на 13 юни. 
 
 
Динамичното парче е написано в съавторство от Джак Антоноф, създателя на Tame Impala - Кевин Паркър, певеца Сам Дю и шведския музикант и продуцент Патрик Бергер.
 
Джейсън Деруло и Kodak Black - "Slidin'"
 
Джейсън Деруло е отново тук с летния си химн "Slidin'" с участието на Kodak Black. Тракът е напоен с енергията и ентусиазма на огнен хит. Носейки вдъхновението си от Хаити, родените във Флорида изпълнители увеличават жегата с новия сингъл. 
 
 
С умението на Деруло да поставя безспорно закачливи мелодии върху забавните, оптимистични продукции, кралят на TikTok отново е в стихията си. 
 
Notorious B.I.G.  - "G.O.A.T." 
 
Покойният рапър щеше да навърши 50 години на 21 май, а "G.O.A.T." – първата нова песен от The Notorious B.I.G. за 17 години – излезе днес.
 
 
Ty Dolla $ign доставя куплет в повлияния от афробийта трак, а изгряващата нигерийска R&B звезда Bella Alubo ще чуете в заразителната част. Biggie, a.k.a. Кристофър Уолъс, се появява в песента със семпъл от "I Love The Dough", любим на феновете трак от диамантено сертифицирания албум Life After Death от 1997. 
 
Sigala - "Stay The Night ft. Talia Mar" 
 
След издаването на песента "Melody", която вече надхвърли 45 милиона стрийма, зае челна позиция в класацията Топ 30 за сингли в Холандия и беше #1 в ефира в Полша, Sigala се завръща с чисто нов сингъл. 
 
 
"Stay The Night", колаборация с Талия Мар, е въплъщение на лятото – със свежи бийтове, зашеметяващи вокали и заразна енергия, парчето е чисто съвършенство в поп музиката. То е нещо, което Sigala овладява без усилия с всяко следващо издание.

Свързани новини

Нов танцувален химн

22.04.2024

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Неочакван дует

26.01.2024

Коледни звънчета

22.11.2023

Най-богатите британци под 30 години

03.11.2023


flash