Търси в сайта...

RITA ORA пусна новото си парче “Your Song”

Rita Oraсе завръща с дългоочаквано ново парче - “Your Song”, което излезе през Atlantic Records.Сингълът дебютира по радиото в Обединеното кралство.

Звездите наистина се подреждат за новия сингъл на Rita Ora “Your Song”, който певицата представя заедно с Ed Sheeranи Steve Mac. Парчето е перфектният поп романс, който въздейства дълбоко на слушателите. То пулсира с нови възможности, като Rita Oraчувствено споделя как животът и мечтите ни могат да се трансформират само за една нощ. ”Your Song”съдържа всичко, което искам да изразя: песента е позитивна и придава усещането, че си на върха, че всичко се нарежда, а моят живот е в точно такъв момент.”, обяснява изпълнителката. „Хареса ми да работя с Edи Steve; беше невероятно да успеем да вдъхнем живот към идеята с едни от най-талантливите текстописци в момента. С Edсме приятели от тийнейджърските си години, беше страхотно да работя с него за този сингъл, определено креативността ни си пасва.”

Миналата седмица певицата публикува няколко видеа в Instagram профила си, загатваща проекта си, и те се превърнаха в едни от най-гледаните в профила й, което е показателно за това колко развълнувани са феновете й за новата музика, която прави.

“Your Song”е първият сингъл от предстоящия албум на Rita Ora, който очакваме към края на годината. Новите й песни показват една по-зряла и израснала певица, чийто глас не може да бъде сбъркан. „Исках феновете ми наистина да чуят гласа ми. Записах първия си албум на 19. Започнах цялото това на 25, и толкова много неща се промениха в личен и професионален план, които ми помогнаха да се развия като артист.”

Новият й запис е дългоочакваното продължение на “Ora”– оглавилия класациите дебютен албум, който включва хитовете Hot Right Now, RIPи How We Do. “I Will Never Let You Down” беше следващият й сингъл, оглавил класациите в Обединеното кралство, а общото й парче с Iggy Azalea “Black Widow”се изкачи до топ 3 в Щатите.

Кариерата й извън музиката също претърпя невероятно развитие последните години. Тя се доказа като невероятна телевизионна звезда, като ментор в The Voice по BBC, съдия в The X Factor и водещ в America’s Next Top Model по VH1. Певицата участва в трилогията Fifty Shades Of Grey, и наскоро приключи работата си по филма Wondewell. Освен това Rita Oraсъздаде 15 супер успешни колекции за Adidas, стана посланик на марката за грим Rimmel и дизайнер на Tezenis. Младата звезда доказа, че с каквото и да се заеме, успява.

Ritане е спряла да пее и да зашеметява публиките на някои от най-престижните сцени по светаслед последния си запис – от Ватикана (на канонизирането на Майка Тереза), фестивалът Glastonbury, до Белия Дом. През февруари 2015 певицата направи запомнящо се изпълнение на песента “Grateful”на 87-то годишно издание на наградите на Академията. „Нямам търпение да изпълнявам новите си песни на турнета, за това живея. В първия момент, в който имам възможност, ще тръгна на турне с група!”


Свързани новини

Изненада от звездата с албански произход

09.08.2022

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Рита Ора с нова тръпка

28.04.2021

Rita Ora и Imanbek с общ албум

12.02.2021


flash