[Видео] Dua Lipa сподели клипа към "Lost In Your Light" с Miguel

Dua Lipa ни зарадва с невероятното видео към последния си сингъл "Lost In Your Light", в който участва Miguel. Клипът е заснет в Ел Ей от Henry Scholfield и представя Dua и Miguel, прелитащи из градския пейзаж. Всеки, предварително поръчал едноименния й дебютен албум, който ще излезе на 2 юни, ще получи незабавно сингъла. 
 
 
Досега 2017 е изключително успешна за младата лондончанка – тя заслужено има 3 сингъла, влезли в топ 15 в Обединеното кралство едновременно – хитовата "Be The One", както и парчетата й със Sean Paul и Martin Garrix. След обширната й обиколка на Обединеното кралство и Европа, певицата се завърна в Shepherd’s Bush Empire в Лондон, а през март 2018 ще подгрява Bruno Mars, избрана от самия него, за австралийските дати от турнето му.
 
Тези дни Dua Lipa обяви най-обширното си европейско турне до момента с 20 концерта в 9 държави. "The Self-Titled Tour" започва с шоу в The Dome в Брайтън, преди да обиколи Обединеното кралство и да мине през Франция, Германия, Люксембург, Норвегия, Швеция, Дания, Белгия. Кулминацията на турнето ще бъде в Brixton O2 Academy в Лондон. 
 
Албумът "Dua Lipa" ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Dua Lipa пусна новата "Future Nostalgia"

16.12.2019

Dua Lipa - "Don't Start Now"

11.11.2019

Dua Lipa - “Don’t Start Now”

01.11.2019

Dua Lipa - "Swan Song"

25.01.2019

Чуй новото на Dua Lipa feat. BLACKPINK

19.10.2018


flash