Дебютният албум на Хари Стайлс е #1 в Билборд и още 20 държави!

Едноименният дебютен албум на Хари Стайлс изкачи върховете на класациите по целия свят. В САЩ албумът оглави чарта на Билборд за продажба на албуми „Топ 200“ в премиерната седмица с над 230 хиляди дигитално продадени копия и 193 хиляди на физически носител. С този резултат Хари Стайлс постави нов рекорд за най-успешен дебют на британски солов изпълнител в САЩ от 1991 година, според официалната статистика на Nielsen Music.

Освен с рекордното постижение в Америка, албумът на Хари Стайлс регистрира масов успех в международен план като стана номер едно в класациите за албуми на 20 държави включително във Великобритания, САЩ, Ирландия, Канада, Австралия, Холандия, Белгия, всички държави в Югоизточна Азия, Израел и др.

През изминалата седмица Хари Стайлс направи първия си „сикрет гиг”(таен концерт) в лондонската зала Garage; гостува в популярното шоу на Джеймс Кордън, което завърши с епизод в хитовата поредица Carpool Karaoke, което можете да видите тук:https://youtu.be/JvLLx0cpJVI.

Хари Стайлс изнесе и изключителен концерт в зала „Troubadour“ в Лос Анжелис като на сцената към него се присъедини и една от живите легенди на рок и поп музиката – певицата Стиви Никс от групата „Флийтуд Мак“ за дуетно изпълнение на песента от албума - “Two Ghosts”. След това двамата изпълниха и някои от най-големите хитове на певицата.

През есента на т.г. Хари Стайлс планира първото си самостоятелно световно турне. 


Свързани новини

Хари Стайлс пусна ново видео

14.07.2022

Хари Стайлс с нов рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

25.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Хари Стайлс впечатли Coachella

20.04.2022


flash