Търси в сайта...

Новият сингъл на Shakira и Maluma "Chantaje" е #1 в Billboard!

Новата песен на Shakira - "Chantaje" - с участието на колумбийската звезда Maluma, е номер едно латино сингъл в Северна Америка! Изпълнителката оглави всички сингъл класации на Billboard за латино репертоар: Latin Airplay Chart, Hot Latin Songs Chart и Latin Rhythm Chart само за 7 дни след премиерата на песента.
 
 
Взривяващата колаборация между Shakira и сънародника й от Колумбия Maluma (една от най-актуалните звезди в Латинска Америка в момента), има вече над 29 милиона гледания на официалното лирик аудио в YouTube и 7.9 милиона прослушвания в Spotify; песента е на #2 и в глобалния Viral 50 чарт. Междувременно "Chantaje" стана #1 и в чарта на iTunes за Северна Америка – "Top Latin Songs". "Chantaje" е първият официален испаноезичен сингъл на Shakira от 2014 насам, след глобалния хит "La La La", оглавил чартовете по света и сингъл от десетия едноименен албум на звездата, Shakira
 
"Chantaje" е официален сингъл от предстояща колекция с нови песни, които Shakira записва в студио. Съвсем скоро ще се състои и премиерата на видеото към песента. В момента Shakira е в студио за записите на предстоящия си нов испаноезичен проект. 

Свързани новини

Концертът на Maluma е след седмица

02.07.2019

Глобален успех за новия албум на Maluma

13.06.2019

Maluma и Madonna - "Soltera"

23.05.2019

Maluma и Gims - "Hola Señorita"

17.05.2019

Излиза новият албум на Maluma

15.05.2019

Коментари


flash