Новият сингъл на Shakira и Maluma "Chantaje" е #1 в Billboard!

Новата песен на Shakira - "Chantaje" - с участието на колумбийската звезда Maluma, е номер едно латино сингъл в Северна Америка! Изпълнителката оглави всички сингъл класации на Billboard за латино репертоар: Latin Airplay Chart, Hot Latin Songs Chart и Latin Rhythm Chart само за 7 дни след премиерата на песента.
 
 
Взривяващата колаборация между Shakira и сънародника й от Колумбия Maluma (една от най-актуалните звезди в Латинска Америка в момента), има вече над 29 милиона гледания на официалното лирик аудио в YouTube и 7.9 милиона прослушвания в Spotify; песента е на #2 и в глобалния Viral 50 чарт. Междувременно "Chantaje" стана #1 и в чарта на iTunes за Северна Америка – "Top Latin Songs". "Chantaje" е първият официален испаноезичен сингъл на Shakira от 2014 насам, след глобалния хит "La La La", оглавил чартовете по света и сингъл от десетия едноименен албум на звездата, Shakira
 
"Chantaje" е официален сингъл от предстояща колекция с нови песни, които Shakira записва в студио. Съвсем скоро ще се състои и премиерата на видеото към песента. В момента Shakira е в студио за записите на предстоящия си нов испаноезичен проект. 

Свързани новини

Горещи страсти посред зима

08.12.2023

Предмети продължават да летят

26.09.2023

Maluma в нова колаборация

03.08.2023

Рестарт за колумбийката

16.11.2022

Maluma и Адам Левин в гореща колаборация

21.10.2022


flash