Maluma в нова колаборация с Blessd - "El Reloj"

Maluma се обединява отново с Blessd за нова музикална продукция, озаглавена "El Reloj" – песен, демонстрираща таланта на двама артисти от Меделин с международна перспектива.
 
След издаването на "Imposible Remix" през 2021 – парче, което не само се утвърди като първата колаборация между тези две икони на ърбан музиката, но и остави своя отпечатък в историята на Колумбия и извън нея. Това партньорство се превърна във важна част от ърбан музиката, демонстрирайки силата на единството между артисти от различни поколения, противопоставяйки се на възприеманите преди ограничения и оформяйки съдбата на млад талант, превърнал се в суперзвезда в ърбан жанра.
 
 
"El Reloj" е роден от завладяващия творчески процес на успешното дуо Los RudeBoyz – известни продуценти от Меделин, с които Blessd и Maluma поддържат близки отношения. 
 
Видеото е заснето в град Меделин, а действието се развива в училище, където времето е главният герой. Емблематични места като класната стая, библиотеката и коридорите служат като фон за тази свежа аудиовизуална продукция, поставяйки Blessd и Maluma в ситуации, които резонират с публиката на ежедневна база. Докато се развива действието, зрителите ще видят забележителни личности, като известния модел Исабел София Хенао и световната футболна легенда, колумбийският вратар Рене Хигуита.

Свързани новини

Горещи страсти посред зима

08.12.2023

Предмети продължават да летят

26.09.2023

Maluma и Адам Левин в гореща колаборация

21.10.2022

Maluma с нова любов в "Junio"

12.10.2022

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022


flash