Търси в сайта...

Замериха и Малума на сцената - с телефон

Летящите предмети към изпълнителите на сцената продължават. Малума е последната знаменитост, която бе замерена по време на участие.
 
По време на концерта му в Сан Антонио по-късно миналата седмица, някой от присъстващите реши да хвърли мобилния си телефон по звездата, съобщава life.dir.bg. За щастие, устройството не го удари в главата, но Малума спря изпълнението си и се обърна лично към човекa, замерил го с телефон.
 
Според очевидци причината той да му бъде подхвърлен е, че само няколко минути по-рано певецът бил взел телефона на друг фен и си е направил селфи с него. Вероятно този човек се е опитал да получи също негова снимка.
 
 
На клип, споделен от TMZ, се вижда как Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е истинското му име, разпознава извършителя и му размахва пръст - така, както баща би могъл да го направи на малко дете, а посланието е - "Не правете това!"
 
Защо замерват артистите с предмети?
 
След като мобилното устройство било метнато, никой не го е потърсил до края на шоуто - не е ясно и дали е било върнато. Но на човекът, който е замерил Малума му е било позволено да остане до края на концерта.

Свързани новини

Щастлива новина!

13.03.2024

Горещи страсти посред зима

08.12.2023

Нов албум от латинозвездата

24.08.2023

Maluma в нова колаборация

03.08.2023

Maluma и Адам Левин в гореща колаборация

21.10.2022


flash