Кралят на регетона Малума показа горещото видео към парчето "Bikini"

Малума за пореден път не разочарова почитателите си и представя най-новия си видеоклип "Bikini".  
 
Световната латинозвезда ни пренася на горещ плаж, където фиестата е в разгара си. Малума изпраща най-успешната си година, както артистът сам отбелязва, и в личен, и в професионален план. След успеха на хита "Segun Quien", който достигна над 250 млн. стрийма, от екипа на колумбиеца обещават една още по-динамична 2024. Малума написа в социалните си мрежи, че видеото на "Bikini" е малък подарък за Коледа за всички негови фенове.
 
 
В края на лятото Малума представи албума Don Juan, който вече се радва на голям интерес сред почитателите на певеца. Проектът включва характерното регетон звучене, присъстващо в първите му албуми, като в същото време показва един по-зрял аспект на творчеството му.
 
 
Малума е носителят на латиноамериканската награда "Грами" за "Най-добър съвременен поп вокален албум" ( F.A.M.E.) за 2018. С над 25 милиона фенове във Facebook и 63 милиона последователи в Instagram, певецът е един от най-популярните артисти в социалните мрежи. Официалният му канал в YouTube/VEVO има повече от 28,1 милиона абонати, което му носи наградата "Diamond Play Button Award" на YouTube.

Свързани новини

Предмети продължават да летят

26.09.2023

Нов албум от латинозвездата

24.08.2023

Maluma в нова колаборация

03.08.2023

Maluma и Адам Левин в гореща колаборация

21.10.2022

Maluma с нова любов в "Junio"

12.10.2022


flash