Кралят на регетона Малума показа горещото видео към парчето "Bikini"

Малума за пореден път не разочарова почитателите си и представя най-новия си видеоклип "Bikini".  
 
Световната латинозвезда ни пренася на горещ плаж, където фиестата е в разгара си. Малума изпраща най-успешната си година, както артистът сам отбелязва, и в личен, и в професионален план. След успеха на хита "Segun Quien", който достигна над 250 млн. стрийма, от екипа на колумбиеца обещават една още по-динамична 2024. Малума написа в социалните си мрежи, че видеото на "Bikini" е малък подарък за Коледа за всички негови фенове.
 
 
В края на лятото Малума представи албума Don Juan, който вече се радва на голям интерес сред почитателите на певеца. Проектът включва характерното регетон звучене, присъстващо в първите му албуми, като в същото време показва един по-зрял аспект на творчеството му.
 
 
Малума е носителят на латиноамериканската награда "Грами" за "Най-добър съвременен поп вокален албум" ( F.A.M.E.) за 2018. С над 25 милиона фенове във Facebook и 63 милиона последователи в Instagram, певецът е един от най-популярните артисти в социалните мрежи. Официалният му канал в YouTube/VEVO има повече от 28,1 милиона абонати, което му носи наградата "Diamond Play Button Award" на YouTube.

Свързани новини

Щастлива новина!

13.03.2024

Предмети продължават да летят

26.09.2023

Нов албум от латинозвездата

24.08.2023

Maluma в нова колаборация

03.08.2023

Maluma и Адам Левин в гореща колаборация

21.10.2022


flash