Търси в сайта...

Adele: "Когато родих, мислех, че това е най-голямата ми грешка"

Adele разкри непозната страна от миналото си, пише vesti.bg. Известната изпълнителка призна, че е страдала от депресия след раждането на сина си Angelo.
 
28-годишната певицата обича сина си "повече от всичко", но споделя, че наистина ѝ е било трудно да свикне с майчинството. Бях обсебена от детето си, имах усещането, че не се справям. Чувствах, че съм взела най-лошото решение в живота си, разказва тя в интервю за сп. "Венити феър".
 
Приятелят на Adele я посъветвал да се среща с други бременни жени или майки. Първоначално тя отказвала, но впоследствие започнала да споделя с приятелки и разбрала, че не е сама в тази ситуация. Adele започнала да отделя и време за себе си, в което оставала без детето. Приятелки на певицата се срамували да направят същото, защото другите биха ги помислили за лоши майки. Изпълнителката обаче смята точно обратното. 
 
Въпреки това тя страда, че не прекарва достатъчно време със сина си. "Обичам да пътувам, ето защо предприемам и такива дълги турнета, но макар и синът ми е да е с мен през цялото време, аз отсъствам в някои важни моменти, например когато трябва да го сложа да спи", каза певицата. Adele сподели още, че не смята да прави друго подобно турне. "Бих искала да записвам песни, но мога да мина и без аплодисменти. Организирам турнето, за да видя всички, които толкова ме подкрепят", заяви тя.
 
Носителката на 10 награди "Грами", известна с прочувствените си балади, призна още, че бъдещите ѝ песни няма как да са толкова добри, колкото тези от втория ѝ албум 21 (2011). Причината - тя вече не е същият човек, а и няма време да страда толкова. "За успеха на песни като "Someone Like You" се крият изпиването на две бутилки вино на вечер и редовното пушене. "Пияният човек винаги е честен. Сега не съм толкова отстъпчива, колкото бях тогава, а и нямам време да се отдавам на поражението като преди", признава Adele.
 
Турнето ѝ в Европа и в Северна Америка, което продължи почти цяла година, приключва на 21 ноември.

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash